Vi ses i Helsingfors

KÄRA NTA MEDLEM – VI SES I HELSINGFORS!

Nu är det dags att boka in Nordiskt Textilmöte i Helsingfors 19-22/3 2015 med NTA årsmöte!

Nordic Textile Art arrangerar ett nordiskt textilmöte i Finland 2015 och i Norge 2016. Projektets övergripande tema är The Value of Textile Art. Ett tema som kommer att belysas ur olika aspekter både i Finland och i Norge. Programmet kommer att innehålla seminarier, workshops, utställningar och studiebesök.

Nordiskt Textilmöte i Helsingfors kommer att pågå från 19 till 22 mars 2015. Textilseminariet kommer att hållas i Kulturkontakt Nords lokaler i Helsingfors där det även kommer att pågå utställningar med konstnärer från de nordiska länderna. På programmet finns också workshops på Aalto University, intressanta föredrag, debatter, guidning "Textile walk" etc. I anslutning till textilmötet i Helsingfors kommer årsmötet för NTA 2015 hållas. Mer information, anmälningsförfarande och program kommer.

Textile network lägg in din konstnärsprofil på hemsidan. Det är jätteenkelt skicka dina bilder och texter till web@nordictextileart.net. Tydlig instruktion finns på hemsidan ww.nordictextileart.net/textile-network- specifications/.

Registreringen för att få nya inloggningsuppgifterna till medlemssidor på NTA’s nya hemsida har inte fungerat korrekt. Under hösten kommer alla medlemmar få nya inloggningsuppgifter mailade till sig. Den mesta informationen finns utanför medlemssidorna. Under medlemssidor ligger arkiv för årsmöteshandlingar, styrelseprotokoll, medlemsbrev och medlemslista.

page1image12560

NTA Gallery är Nordic Textile Arts virtuella galleri som vill visa ny, spännande textil konst. Konstnärer från de nordiska länderna och som är medlem i NTA har möjlighet att ansöka om en utställning. Om du är intresserad av att ställa ut gå in på ntagallery.nordictextileart.net och ansök.

Kära hälsningar från hela styrelsen i NTA genom ordförande Elisabeth Brenner Remberg och sekreterare Anna Segelman. Oktober 2014.

länk till pdf

Comments are closed.