Medlemsutskick 1 2012

Nytt år! Nya mål!
Årsmötet kommer i år att hållas den 24 mars på Island! Kom dit! Boka nu! Det
finns billiga flyg till Reykjavik. På vår hemsida hittar du en inbjudan som du kan
använda om du ska söka pengar. Anmäl ditt deltagande info@nordictextileart.net

Under dagarna på Island möter du isländska textilkonstnärer i samtal om textil konst i Norden. Arrangemanget sker i samarbete med den isländska textilföreningen Textílfélagid den 22 till 25 mars 2012. Samtidigt pågår HönnunarMars, en designfestival.

Planerat program för dagarna på Island 22 - 25 mars 2012 kommer att bestämmas utifrån festivalprogrammet på HönnunarMars. Lördagen den 24 mars håller Nordic Textile Art årsmöte. Vad vi mer vill få in i programmet är bad i varma källor, konstnärsmöten, föredrag och en spännande workshop.

HönunnarMars, DesignMarch är en fyra dagar lång designfestival i Reykjavik med ett program som innehåller ett brett utbud. DesignMarch vill visa att designen spelar en grundläggande roll i dessa tider av stora förändringar och återspegla den stora variationen av isländsk design och arkitektur. http://www.icelanddesign.is/DesignMarch/

Deltagandet i mötet om textil konst i Norden är kostnadsfritt för medlemmar i NTA. Räkna också med kostnader för restaurangbesök och utflykter. Resor, kost och logi ansvarar du själv för. Styrelsen kommer att bo på Cabin Hotel. Kostnader kan tillkomma i samband med arrangemang under DesignMarch. Vi väntar spänningsfullt på deras program och mer exakta uppgifter kommer så snart vi vet! Håll utkik!

Anmäl ditt deltagande senast den 8 mars genom att maila till info@nordictextileart.net

Massive Textile Surround System - Textil Workshop i Rydal, 15-17 juni 2012
En workshop där textilindustrins spillmaterial får kreativiteten att växa. En workshop där
nya möten uppstår. Workshop med Rydal Design Center är under planering!

Medlemskap och medlemsavgift
Nordic Textile Art är en förening som vänder sig till alla nordiska konstnärer och till dem som vill följa den textilt baserade konsten.
Som medlem kan du både ge och ta emot – ett medlemskap i Nordic Textile Art blir vad du gör det till. Betala din medlemsavgift för 2012. Betala 200 Skr till pg 208771-6 Föreningar och organisationer betalar 500 Skr. Utanför Sverige Swift: Swedsess Iban SE3580000008351938073185

Följ oss på facebook. Gå in och Gilla!

Kära hälsningar från styrelsen i NTA genom Elisabeth Brenner och Josabet Werkmäster, januari 2012

Annual meeting 2012 

Medlemsbrev NTA januari 2012

Kallelse till årsmöte för NTA 2012

Comments are closed.