Medlemsbrev från NTA | Oktober 2016

Medlemsbrev från NTA
Please if you have any questions concerning the context of this letter do not hesitate to contact me.

Kära vänner och medlemmar i Nordisk Textile art!

Vilken underbar höst vi har det är nästan ofattbart, soliga stilla dagar - hoppas ni alla hinner att njuta.

Vi i styrelsen är fullt sysselsatta med planeringen inför CROSSOVER - TEXTILE ART & DESIGN MANIFESTATION 13 - 19 september 2017. Gå in på Textilmuseets hemsida där hittar ni information och notera datumet i din kalender. I samband med detta textilmanifest anordnar NTA en workshop på textilmuseet i Rydal , som ligger mellan Kinna och Borås. Vi samlas den 13 september , boende är reserverat på Viskadalens folkhögskola. Info@viskadalen.nu Den 14 september har vi workshop på museet med vernissage senare på eftermiddagen. För samtliga medverkande i workshopen anordnas en utställning, ni tar med ett textilt verk färdigt för upphängning, som ni gör själv, storlek: som lätt går att ta med sig i väskan eller dyl. Efter dagarna i Rydal och Borås tar ni ert arbete med hem igen! Efter vernissagen i Rydal, kommer det en buss från Borås med besökare som är med på vernissagen och middagen på kvällen, på restaurang Spinnaren i Rydal, www.spinnaren.se. Anmälan för middagen sker via ETN,s anmälningsformulär etn-net.org.

Under mars månad planerar vi en träff för årsmötesförhandlingar och någon/några programmpunkter i Borås, förmodligen blir det på en fredag, så att ni lätt kan komma till Borås, övernattning kommer vi att reservera på ett vandrarhem i Borås. Detta möte anordnas tillsammans med textilmuseet i Borås, vi återkommer med exakt datum och övernattningsförslag om några veckor.

Vi hoppas att många av er kan komma till XXXXOVER i BORÅS PÅ TEXTILMUSEET i september 2017 , Eropean Textile Network tillsammans med Textilmuseet och NTA är organisatörer. En fantastisk upplevelse, med många utställningar och härliga föredrag.

Med vänliga hälsningar,
Elisabeth Brenner Remberg
info@nordictextileart.net
Ordförande i Nordisk Textile Art
Styrelsemedlem ETN

Comments are closed.