Kära NTA medlem – vi ses på webben!

Nu är det dags för klickefest för vår nya hemsida!

På söndag 1/6 kl 12.00 är det dags! Var med på "klickefest" klockan 12 genom att länka, dela, maila, smsa, gilla, instagramma, facebooka mm.

Med klickefest menar vi att du ska förmedla informationen om vår nya hemsida genom att skicka webadressen www.nordictextileart.nu till dina kontakter via mail, sms du kan också dela den på facebook, instagram etc.

Textile Network på vår nya hemsida kan du presentera dig och din konst under Textile Network, skicka din presentation av dig själv till web@nordictextileart.net. För att allt ska bli korrekt finns bifogad en instruktion hur text och bild ska vara.

Medlemssidor även på den nya hemsidan har vi medlemssidor för dig som är medlem. De gamla inloggningsuppgifterna kommer längre inte gälla, registrera dig igen så kommer du automatiskt in i hemsidans medlemsregister och du får nya inloggningsuppgifter. Här är länk till registreringen http://www.nordictextileart.net/wp-login.php?action=register

NTA Gallery I samband med vår nya hemsidas lansering så har vi också vernissage för Gina Hedeegard Nielsen som utställare med hennes utställning Sanctuary. NTA Gallery är Nordic Textile Arts virtuella galleri som vill visa ny, spännande textil konst. Konstnärer från de nordiska länderna och som är medlem i NTA har möjlighet att ansöka om en utställning. Om du är intresserad av att ställa ut gå in på ntagallery.nordictextileart.net och ansök.

Dags att betala medlemsavgiften du som ännu inte har betalt medlemsavgiften gör det nu via hemsidan där du både kan betala som enskild medlem eller som förening via paypal. Det finns även en faktura bifogad till detta utskick där andra betalningssätt förutom paypal finns.

Kära hälsningar från hela styrelsen i NTA genom vice ordförande Josabet Werkmäster och sekreterare Anna Segelman. Maj 2014.

Ladda ner PDF.

 

Comments are closed.